Blog_FS3Sale_Header2

FS3 Sale

 

NU TIJDELIJK IN PRIJS VERLAAGD!
FS3 Powerbanks

De FS3 Powerbanks nu tijdelijk afgeprijsd! Onderweg snelladen van al jouw apparaten. Laad 3 apparaten tegelijk op doormiddel van USB-C PD en QuickCharge 3.0 poorten. Compact en licht van gewicht voor ultiem reisgemak.
De derde generatie uit de Fuel Series Powerbank reeks laadt jouw appraten sneller op dan ooit tevoren tot wel 3 apparaten tegelijkertijd.
Niet meer afhankelijk van het stopcontact
Door deze Powerbanks ben je niet meer afhankelijk van stopcontacten voor het opladen van je smartphone, airpods, tablet of andere apparaten. Hierdoor kun jij zorgeloos en opgeladen op weg. Je kunt met elk van de Fuel Powerbanks jouw smartphone meer dan 1x helemaal opladen.
 
Handig reisformaat
De Fuel Series Powerbanks zijn ontwikkeld voor op reis. Of het nu gaat om een dagelijkse woon-werkverkeer of een verre reis rondom de wereld. De powerbanks zijn licht van gewicht en passen gemakkelijk in je broekzak of tas.
 

Razendsnel opladen
Wat de Fuel Series Powerbanks uniek maakt is de krachtige 18W USB-C Power Delivery output in combinatie met 2 USB QuickCharge 3.0 outputs. Hierdoor kun je vrijwel elk apparaat snel opladen.
 
Korting! Korting! Korting!
Jawel.. 3x korting! Elk van de Fuel Series Powerbanks is nu namelijk tijdelijk in prijs verlaagd. Ga jij voor de 5000 mAh (1,5/2x smartphone charges), de 10.000 mAh (3/4x smartphone charges) of zelfs de 20.000 mAh (7/8x smartphone charges) Powerbank?
Kies zelf bij welk van de online aanbieders jij jouw Fuel Series Powerbank wilt shoppen!
VERKRIJGBAAR BIJ:

Shop Xtorm Xtorm on IG

 

Shopping cart