Xtorm Power Bank Travel 6000 (Lightning)XB200LU

€ 49,00
Yes1 month1-3 business days1-2 weeks

De Power Bank Travel maakt deel uit van de innovatieve en stijlvolle Xtorm XB2 Power Bank range. De Power Banks uit deze productlijn bieden unieke eigenschappen en hebben een weldoordacht design dat bekroond is met twee prestigieuze designprijzen: De Red Dot Design Award 2017 en de iF DESIGN AWARD 2017.

Krachtige eigenschappen
Met de Power Bank Travel kunt u mobiele apparaten altijd en overal opladen. Deze Power Bank heeft een interne batterij van 6000mAh, dit is voldoende energie om een smartphone zeker drie keer op te laden. Daarnaast is het mogelijk om twee apparaten tegelijk op te laden. Bovendien heeft deze back-up accu een stijlvolle uitstraling dankzij de rubberen afwerking.

Praktisch ontwerp
De Power Bank Travel heeft een uitneembare Apple Lightning kabel waarmee Apple apparaten gemakkelijk opgeladen kunnen worden. Deze handige eigenschap zorgt ervoor dat u altijd een kabeltje bij de hand hebt wanneer dat nodig is. Natuurlijk is het ook mogelijk om mobiele apparaten met een ander type USB aansluiting, zoals bijvoorbeeld micro USB op te laden door gebruik te maken van de meegeleverde micro USB kabel. De hoeveelheid batterij die de Power Bank gebruikt heeft, is te zien in één oogopslag. Dit wordt namelijk aangegeven met LED verlichting rondom de aan-uit knop.

More Energy
De Power Bank Travel 6000 biedt de ideale laadoplossing voor dagelijks gebruik of tijdens een zakenreis of vakantie (of een lange reis). Laadt uw mobiele apparaten zoals smartphone, tablet, GoPro of camera op waar en wanneer u dat wilt!

Battery capacity 6000 mAh
Battery-type Lithium
Dimensions 109.8x59.2x23mm
Input 1x Micro USB (5V/2A)
Output 2x USB-A (5V/2A)
Weight 158 grams
Including Manual, micro USB cable, pols bandje

XB200LU - Xtorm Power Bank Travel 6000 (Lightning)

€ 49,00
Yes1-3 business days1-2 weeks

In the Media

““Een mooie oplossing voor mensen die complete festivals willen fotograferen of streamen.””
- Maxazine
Shopping cart